Selskaber

Selskaber

Hold jeres næste arrangement hos Restaurant Frida i historiske lokaler & med en central beliggenhed.

Hos Restaurant Frida kan vi tilbyde jer en jordnær & hyggelig oplevelse med service i højsædet. Vi kan rumme både store og små selskaber, da restauranten er opdelt i to afdelinger, hvilket kan sikre at I får en del af restauranten for jer selv.

Hvad enten det er til konfirmation, fødselsdag, jeres årlige julefrokost eller noget helt fjerde sørger vi, hos Restaurant Frida, for at arrangementet bliver vellykket for både vært og gæster. Vi har stor erfaring med afvikling af arrangementer for både private & erhverv og hjælper gerne med planlægningen. Har I særlige ønsker til maden, underholdning, dekorationer eller andet, kan vi derfor også være behjælpelige.

Hos Restaurant Frida lægger vi en ære i at give jer en fantastisk oplevelse i hyggelige rammer og med god mad. Yderligere tilbyder vi også at lave pakker med All-Inclusive til hele selskabet. Dette kan du læse mere om her, eller kontakte os for et skræddersyet tilbud til netop jeres behov.

Kontakt os allerede i dag med de ønsker & idéer I har – så giver vi et uforpligtende tilbud til jeres næste arrangement.

Vi glæder os til at se jer & give vores bidrag til en fantastisk dag på Restaurant Frida i Frederikshavn!

Selskaber, Frederikshavn

Se vores anmeldelser på Tripadvisor her.